Τηλέφωνο επικοινωνίας :2313-032156

Βιογραφικό

Εισήχθην κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων το 1999 και αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2005.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως ιατρός Μονάδος στο Πρωτοκκλήσι Έβρου. Από το 2006 και ως τον Ιούνιο του 2008 διετέλεσα το αγροτικό μου στη Φλώρινα, διάστημα κατά το οποίο εργάστηκα στη Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του ΓΝ Φλώρινας συμμετέχοντας στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, στην αίθουσα τοκετών και στο πρόγραμμα χειρουργείων.

Από τον Ιούνιο του 2008 ως τον Ιανουάριο του 2009 υπηρέτησα ως ειδικευόμενος Χειρουργικής στο ΓΝ Άρτας λαμβάνοντας μέρος και στα τακτικά και έκτακτα μαιευτικά και χειρουργικά περιστατικά της Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής του ΓΝ Άρτας.

Συνέχισα επί μία τριετία την ειδικότητα στη Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του ΓΝ Δράμας και την ολοκλήρωσα στην Πανεπιστημιακή Κλινική του ΓΝ Αλεξανδρούπολης, εργαζόμενος στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, από όπου και έλαβα το τίτλο ειδικότητας του Μαιευτήρα - Γυναικολόγου.

Toν Ιανουάριο του 2011, μετά από παραμονή μου στο Fetal Medicine Foundation του King's College Hospital,(www.harrisbirthright.org ,https://fetalmedicine.org/fmf/ ) στο Λονδίνο το 2010, κατόπιν θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων απέκτησα "Πιστοποίηση εκτέλεσης υπερήχων β' επιπέδου". Το διάστημα 2008 - 2011 διετέλεσα επιστημονικός συνεργάτης της Γ' Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής του Α.Π.Θ. ολοκληρώνοντας τη διδακτορική μου διατριβή. Το 2014 ολοκλήρωσα το Bachelor στην Ενδοσκόπηση από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ενδοσκόπησης στη Γυναικολογία (ESGE). Το 2015 απέκτησα τον τίτλο του Minimal Invasive Gynaecological Surgeon από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ενδοσκόπησης στη Γυναικολογία (ESGE). Το 2017 κατόπιν εξάμηνης μετεκπαίδευσής μου στους υπερήχους στο ΓΝ Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης απέκτησα την επίσημη Άδεια Εκτέλεσης Υπερήχων από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας. Από το 2013 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι στις κλινικές Γένεσις και Άγιος Λουκάς.

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ

Έχω παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων στα οποία έχω προβεί σε πολλές παρουσιάσεις ενώ εργασίες μου είναι δημοσιευμένες σε έγκριτα ελληνικά και ξένα περιοδικά.